صفحه اصلي
دوره مصاحبه بالینی در روانشناسی
با ارائه مدرک مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری

.

انجمن علمی رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور برازجان برگزارمی کند:
فرصتی استثنایی برای دانشجویان رشته روانشناسی
 مدرس دوره:       استاد کیمیا زارعی                                مدرس روانشناسی
زمان ثبت نام:                       ۱۵ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۰
زمان کلاس ها:     ۱ تا ۱۵ آذر ( با هم هماهنگی دانشجویان)
برگزاری دربستر:                  Lms1.pnu.ac.ir/br
 با اعطای گواهینامه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
هزینه دوره:     ۹۰۰۰۰ تومان
کسب اطلاعات بیشتر :          سیده مهدیس شهبازی          09390084007
نام نویسی و ثبت نام:           Wa.me/987734255066                   Wa.me/989031435946   خانم صلح جو

سوال پرسیدن و از آن مهم‌تر «سوال درست پرسیدن» یک هنر بزرگ است. تصور گفتگو بدون پرسش بسیار دشوار است. با این حال، سوال کردن آن‌قدر برایمان عادی شده که حتی به سادگی نمی‌توانیم به خاطر بیاوریم که آخرین سوال را چه زمانی و در چه زمینه‌ای پرسیده‌ایم.
اگر یک روانشناس یا مشاور در زمینه‌های سبک زندگی و توسعه فردی هستید، یکی از مهم‌ترین اصولی که باید یاد بگیرید، نحوه مصاحبه با افرادی است که به شما مراجعه می‌کنند. در مصاحبه باید بتوانید سوالات خوب بپرسید تا مشاوره بهتری ارائه کنید.
بدون سوال خوب و بدون اینکه مهارت مصاحبه با افراد مراججعه کننده را بلد باشید، نمی‌توانید از عمق شخصیت، ویژگی‌های رفتاری و چیزهایی که برای مصاحبه لازم دارید، آگاه شوید.دوره موثر و کاربردی «مصاحبه بالینی در روانشناسی» برای همین پیش بینی شده و برای شما عزیزان برگزار خواهد شد.