صفحه اصلي
همايش ها
ورود
1401/3/4 چهارشنبه
امکان جبران معدل برای تمامی دانشجویانی که وضعیت تحصیلی آنها به دانش آموخته موقت تغییر نکرده است وجود دارد
شيوه نامه اجرايي مربوط به آيين نامه يكپارچه آموزشي پيوست :16جبران ميانگين / ارتقاء ميانگين مقطع کارشناسی

.

دانشجوياني كه پس از گذراندن كليه واحدهاي كار شنا سي موفق به ك سب ميانگين كل حداقل 12نشـــوند، ميتوانند براي جبران ميانگين، از بين تمام دروس نظري گذرانده شـــده در دانشـــگاه يا معادل سازي شدهاي كه نمره آنها بين  10تا  11/99ميبا شد بهعنوان دروس جبران ميانگين و در قالب سنوات مجاز تحصيلي اخذ نمايند.

دانشجويان مقطع كارشنا سي شاغل به تحصيل كه هنوز وضعيتشان به فارغالتح صيل موقت تغييرنكرده با شد، تمام دروس خود را مطابق سرف صل گذرانده با شند و ميانگين كل دوره اي شان  12يا بالاتر بوده و داراي سـنوات مجاز تحصـيل هسـتند، ميتوانند جهت ارتقاي ميانگين كل دوره خود با پرداخت شهريه (اعم از ثابت و متغير)  طبق شهريه م صوب هيئت امنا، درو سي را به دلخواه، مجدد انتخاب نموده و بگذرانند.
ارتقاي ميانگين شامل دان شجويان ا ستفاده كننده از معافيت تحصيلي كه سنوات مجاز اوليه آنها به پايان ر سيده نمي شود. دان شجويان غير ايراني كه سنوات مجاز اوليه آنها به پايان ر سيده ا ست درصورت موافقت كميسيون موارد خاص وزارت عتف با افزايش سنوات و تمديد اقامت آنها، مي توانند از مزاياي اين بند ا ستفاده نمايند. متعهدين به دان شگاه يا هر سازمان ديگر نيز ميتوانند پس از ارائه موافقتنامه از سازمان ذيربط از مزاياي اين بند استفاده نمايند.
جبران ميانگين و ارتقاء ميانگين شـــامل دروس عملي، دروس نظري عملي و تمام دروســـي كه طبق تأييد بخش علمي نياز به بيش از يك نيمسال جهت تكميل و ثبت نمره دارند، نمي شود.

دانشــجويان مقطع كارشــناســي ميتوانند جهت جبران ميانگين و ارتقاء ميانگين حداكثر  20واحد درسي در هر نيمسال انتخاب نمايند.

تعداد كل واحدهاي قابل انتخاب جهت جبران ميانگين و ارتقاء ميانگين در چارچوب ســـنوات مجاز تحصيل فاقد محدوديت است.

در صـــورت گذراندن درس جبران ميانگين و ارتقاء ميانگين، نمره بالاتر ثبت و نمره پايينتر در
ميانگين كل دوره بياثر ميباشد، درهرحال تمام نمرات در كارنامه ريزنمرات دانشجو باقي مي ماند.

تعداد دفعات انتخاب و گذراندن هر درس جبران ميانگين و ارتقاء ميانگين در چارچوب سنوات مجازتحصيل فاقد محدوديت است.

امكان اخذ دروس جبران ميانگين بهصـــورت همزمان با دروس معرفي به اســـتاد در يك نيمســـال تحصيلي در سامانه جامع آموزشي گلستان مقدور نيست.

0درصـورتيكه دانشـجويان تا پايان تحصـيلات از مزاياي تكدرس معرفي به اسـتاد اسـتفاده نكرده اند، مي توانند در سرترم دروس جبران ميانگين كه تو سط كاربر مركز در سامانه جامع آموز شي گلستان ايجاد مي شود، براي مقطع كارشناسي تا  2عنوان درس (نمرات بين  10تا  99/11) توسط كاربر مركزانتخاب نموده و پس از تأييد كار شناس آموزش، مركز ن سبت به برگزاري آزمون در خارج از بازه زماني امتحانات، اقدام نمايد.

چنانچه دانشجو قبلاً از مزاياي تكدرس معرفي به استاد استفاده نموده باشد، كاربر مركز موظف است مجدداً ســرترم جبران ميانگين را در ســامانه براي نيمســال بعدي لحاظ نمايد و دروس، توســط كاربرمركز انتخاب و پس از تأييد كارشـــناس آموزش و رعايت قوانين جبران ميانگين، دانشـــجو در پايان نيم سال امتحان دهد. شايان ذكر ا ست عناوين دروس موردنظر مطابق با سقف مجاز آموز شي انتخاب مي شود.