صفحه اصلي
تربیت بدنی
ورود
سه‌شنبه 18 آبان 1400 فعالیت های ورزشی

مسابقات فوتسال بزرگ داشت روز فردوسی در دانشگاه پیام نور برازجان برگزار گردید به مناسبت روز فردوسی ، مسابقات فوتسال در بین رشته های مختلف تحصیلی برگزار گردید به مناسب بزرگداشت مقام فردوسی یکسری مسابقات فوتسال برادران در دانشگا پیام نور برازجان برگزار گردید .
امینی مسول تربیت بدنی و روابط عمومی دانشگاه گفت: هدف اصلی  از برگزای این مسابقات حضور حداکثری دانشجویان در میادین ورزشی و ایجاد شور و نشاط تازه ای در بین دانشجویان می باشد. همچنین وی خطاب به دانشجویان  گفت:  از شما انتظار می رود با  مشارکت بیتشر در فعالیت های دانشجویی خصوصا در زمینه های روزشی و همچنین راه اندازی تیم های مختلف ورزشی شاهد چشم انداز بهتری در عرصه ورزشی باشیم.

کفتنی است : این دوره از مسابقات بصورت چهارجانبه و با شرکت تیم های مدیریت دولتی ؛ حسابداری ؛ حقوق و مدییت بازرگانی در دو روز پیاپی در روزهای سه شنبه 28 و چهارشنبه 29 اردیبهشت ماه در سالن ورزشی دانشگاه برگزار شد . علی رغم فشردگی مسابقات و رقابت های نزدیک هر چهار تیم شرکت کنند اما کیفیت مسابقات و برنامه ریزی آن مطلوب بنظر می رسید . در پایان این دوره از مسابقات تیم مدیریت بازرگانی با کسب 7 امتیاز به مقام نخست دست یافت  و تیم حسابداری نیز به عنوان تیم اخلاق جام معرفی گردید . جام قهرمانی،  توسط مسول فرهنگی دانشگاه  به تیم اول اهداء گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز برازجان مدیر تربیت بدنی این دانشگاه گفت:هرساله مسابقات متعددی طبق تقویم ورزشی دانشگاه پیام نور استان برگزار می گردد که در همین راستا مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه پیام نور هم به میزبانی مرکز برازجان برگزار گردید .
 وی افزود:این مسابقات با حضور پنج تیم از بوشهر ، گناوه ، اهرم ، شبانکاه و برازجان به مناسبت بزرگداشت روز 13 آبان در سالن ورزشی بانوان برازجان انجام پذیرفت.
 امینی ادامه داد:برنامه بازی ها با حضور سرپرست همه تیم ها از طریق قرعه کشی بصورت دو حذفی برگزار شد تا هیچ تیمی با یک باخت حذف نشده و همه تیم ها فرصت حداقل دو بازی را برای شناسایی هرچه بهتر بازیکنان به منظور انتخاب بازیکنان تیم منتخب دانشگاه پیام نور استان داشته باشند . به قید قرعه بازی اول این جام راس ساعت 9 صبح شبانکاره و بوشهر آغاز گردید . انگیزه بالای بازیکنان تیم های شرکت کننده ،حضور مربی تیم منتخب استان  سبب شور و هیجان ، کیفیت و جذابیت بسیار بالایی مسابقات شده بود.
 مدیر تربیت بدنی دانشگاه پیام نور برازجان اضافه کرد:بازی فینال این دوره از مسابقات بین تیم برازجان و شبانکاره برگزار گردید. تیم برازجان با 2 برد ویک باخت و تیم شبانکار نیز با3 برد پیاپی توانستند به فینال راه یابند. تیم دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد شبانکاره با انگیزه و تلاش بالا توانستند با نتیجه 4 بر 1 تیم مرکز برازجان را شکست داده و به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یابند. ولی به دلیل عدم رعایت مقررات و استفاده از سه بازیکن غیر دانشجوی ار این مرحله از بازیها حذف گردید و مرکز برازجان به عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت. تیم واحد اهرم نیز با یک برد و دو باخت به مقام دوم  دست یافته و مرکز بوشهر نیز در جایگاه سوم مسابقات قرار گرفت. همچنین جام اخلاق این دوره از بازیها به تیم مرکز بوشهر تعلق گرفت.
 وی گفت:مراسم اهدا جوایز نیز در ساعت 16 همان روز با حضور دکتر سیاوش جعفری رئیس پیام نور مرکز برازجان و جمعی از پیشکسوتان دشتستان ، رستگار مسئول کمیته داوران، علیرضا پورمند مدیر فرهنگی مرکز برازجان و سرپرستان ، مربیان و بازیکانان تیم های شرکت کننده برگزار گردید که جوایز تیم های اول تا سوم و جام اخلاق به همراه لوح تقدیر تیم های حاضر اهداء گردید.
امینی همچنین ازتلاش های دکتر جعفری رئیس پیام نور برازجان، عادل میری مدیر تربیت بدنی استان بوشهر ، علیرضا پورمند مدیر فرهنگی مرکز ، عباس رستگار مسول تیم داوران  جهت برگزاری این مسابقات و همینطور از روسای مراکز جهت زمینه سازی برای اعزام دانشجویان ورزشکار به دومین دوره این مسابقات سپاس گزاری نمود.